Перейти до змісту

Прайс на послуги lash-майстра. Не так лячно як здається.

Не лячно назначати прайс, якщо знати як діяти. Я поділюсь з тобою своїми думками, аби ти сформувала власний підхід та гідно оцінила себе та свою роботу.

З чого почати?

Якщо ти новачок — клич моделей на процедуру. Це дієвий спосіб стартанути майстру та гарно натренуватись. Раджу не пропонувати їм процедуру безкоштовно. Сміливо став мінімальний прайс у розмірі собівартості матеріалів. На сьогодні це близько 150-200 грн., аби покрити ще й розхідники, комунальні та усілякі плюшки типу чаю та цукерок. Так модель отримає гарні вії, а ти — не спрацюєш у мінус та відшліфуєш майстерність.

Ще й буває, перші моделі стають частими клієнтами, якщо їм сподобався результат, тож think about it :) 


Що далі?

Часто, аби відчути впевненість у своїх діях, достатньо опрацювати 5-10 клієнтів. Зробила? То рішуче підіймай прайс на ринковий рівень та починай заробляти. Напрацьовуй базу клієнтів — подружки, подружки подружок, родичі та знайомі, гарна сторінка в Instagram та таргет на потенційних клієнток. Роби своє діло круто, розвивайся та дбай про сервіс, і сарафанне радіо запрацює, запевняю!


“А я зараз як поставлю ціну нижче ринкової, а до мене як побіжать дівчата!”

Нажаль, люба, це програшна ідея. Не варто демпінгувати, знижувати ціну, ставлячи її нижче ніж у інших майстрів. Ти хочеш виграти, бо до тебе прийдуть на нижчу вартість? Але ж так лише демотивуєш та знеціниш себе. Я впевнена, що твої зусилля вартують більшого!


Конкуренція. Не порівнюй себе з іншими

Ти — особистість, яка точно відрізняється від інших. Лише важливо розуміти, що саме ти робиш дійсно круто та краще інших.

Можливо, ти настільки ретельно і правильно робиш процедуру, що вії носяться до 2-х місяців? Або трендові нарощення та експерименти — твій головний скіл? Або ти просто створюєш класну атмосферу та релакс для своїх дівчаток? Будь-що з варіантів має свою ціну і відрізняє тебе від інших. Не бійся підвищувати прайс, краще бійся його занизити 🙂


Як заробляти більше?

Розвиток — ключ до успіху. Навіть профі з досвідом постійно розвиваються, аби залишатись актуальними.

Тож, вкладайся у навчання та постійно підвищуй кваліфікацію, щоб покращити якість роботи. Чим більше різного досвіду, тим більше потреб клієнтів ти можеш вдовольнити — а отже, тим впевненіше ти можеш підіймати прайс.


Із важливого:


Не раджу прив’язувати зміну прайсу до змін зовні, типу: новорічні свята, ріст цін на матеріали, підвищення курсу валют, ітд. Адже твій розвиток від цього не залежить. Змінюй прайс коли відчуєш, що вже варта більшого. Впевнена, твої клієнти залишаться з тобою, бо задоволені твоєю працею. Та ще й з’являться нові, а нові клієнти — нові можливості!


Подружко, знай, я підтримую тебе у твоїй справі і ніколи тебе не знеціню! І ти пообіцяй це собі, й тоді на нас чекає лише розвиток та задоволення від своєї роботи! 

ХОХО, Твоя Viya!

    Інші поради

    Клей для нарощування вій — як обирати та як працювати?
    May 26, 2023
    Клей для нарощування вій — як обирати та як працювати?

    Коли за діло беруться lash-мейкери, вибір правильного клею – це супер-важливо для досягнення ідеального результату. Читати далі

    Instagram lash-мейкера, що приваблює клієнтів — як усе зробити ідеально?
    May 26, 2023
    Instagram lash-мейкера, що приваблює клієнтів — як усе зробити ідеально?

    Подружко, запевняю, Instagram — це легко та ефективно, якщо працювати над ним регулярно. А робити це потрібно, адже...

    Читати далі
    Drawer Title
    Вітаємо в VIYA!

    Ми ще не знайомі, але ми тобі сподобаємося прямо зараз, обіцяємо! Тримай 10% знижки на замовлення на сайті. Промокод на знижку відправляємо на e-mail

    Схожі товари