Перейти до змісту

Фішки, які допоможуть створити постійний потік клієнтів

Хочеш забити собі запис?

Хочеш забити собі запис? Мабуть, це найгостріший запит, який турбує кожну. Зібрала для тебе декілька прикольних фішок, які допоможуть утримати та притягнути нових клієнтів.

Покажи всьому світові, які в тебе класні роботи. Якщо ти новачок і тільки починаєш робити красу, то звичайно варто напрацювати досвід та зібрати фото-, відео-контент для твого Instagram. На старті запрошуй подруг, моделей та не став велику ціну за роботу. Але й не працюй безкоштовно! Можеш почати з собівартості процедури і поступово підіймати ціну. 

А коли вже відчуєш 100% впевненість в своїх силах – досліди, яку ціну пропонують інші майстрині і створи свій прайс оптимально до ринкової. Не знижуй його відносно інших, щоб “виграти” на цьому (звісно якщо ти не хочеш працювати в мінус собі) та й не завищуй ціну, якщо не можеш її підтвердити ділом.

Війки, нарощені тобою – важлива частина образу клієнта. Тож не обмежуйся тільки фото очей, показуючи свої роботи. Розкрий свої кейси з різних ракурсів: око, обличчя повністю, навіть фото клієнта в повний зріст — транслюють, як твоя робота доповнює дівчат та надає їм впевненості у собі.

Використовуй додатковий реквізит: квіти, кава, декоративна косметика, все що завгодно, що зробить картинку більш живою! 

Сьорч у Pinterest – це твоя краща подружка для пошуку натхнення. А цікава та ваблива стрічка профілю в Instagram – твоя головна візитівка! Тож зроби її класною та особливою, як ти сама :)

Пам’ятай про рекламу. Не обовʼязково одразу наймати таргетолога, щоб просувати свою сторінку (та на майбутнє, все ж таки професіонал з цим впорається краще). Ти можеш почати з запуску промо у самому Інстаграм. Просувай свої пости з роботами на аудиторію дівчат, які цікавлять бʼюті процедурами. І знай, будь-яка реклама – це перш за все інвестиція в себе.

Шукай способи, як повернути клієнтів чи закликати їх подруг, мам, сестер до тебе на процедуру. Як ідея, подаруй сертифікат на наступну процедуру – так до тебе прийдуть повторно, або передарують його близьким. Круто робити це в грудні, найгарячішому місяці для майстра, щоб зробити собі запис на січень.

Не забувай про клієнток після процедури. Поцікався через 2-3 тижні після процедури як носяться війки, запитай що сподобалось, а що ні – так ти покажеш свою турботу і зможеш знизити градус негативу, якщо раптом щось було не так. Та звичайно нагадаєш про себе.

І найголовніше – використовуй хороші  матеріали! Хоча повір, про матеріали я вже попіклувалась за тебе! 

Xoxo 

Твоя Viya

Твоя Viya

    Інші поради

    Клей для нарощування вій — як обирати та як працювати?
    May 26, 2023
    Клей для нарощування вій — як обирати та як працювати?

    Коли за діло беруться lash-мейкери, вибір правильного клею – це супер-важливо для досягнення ідеального результату. Читати далі

    Instagram lash-мейкера, що приваблює клієнтів — як усе зробити ідеально?
    May 26, 2023
    Instagram lash-мейкера, що приваблює клієнтів — як усе зробити ідеально?

    Подружко, запевняю, Instagram — це легко та ефективно, якщо працювати над ним регулярно. А робити це потрібно, адже...

    Читати далі
    Drawer Title
    Вітаємо в VIYA!

    Ми ще не знайомі, але ми тобі сподобаємося прямо зараз, обіцяємо! Тримай 10% знижки на замовлення на сайті. Промокод на знижку відправляємо на e-mail

    Схожі товари