Перейти до змісту

Чому опадають війки? Як збільшити час носки до максимуму

На практиці надійність носки напряму залежить від підходу до виконання процедури нарощення.

Тому я зібрала для тебе головні lashhacks, що допоможуть збільшити час носки війок:

«Ні» міцелярці!
Під час підготовки зони повік до процедури не використовуй міцелярну воду для очищення. По суті вона – мікс мила та води, який хоч і звʼязує бруд та жир, але не виводить його повністю. Недаремно більшість косметологів рекомендує додатково змивати міцелярну воду. А ось під час нарощення, залишки бруду на віях будуть погіршувати зцепку, що призведе до поганої носки війок. Краще використовуй пінку.


Але не пінкою єдиною.

Так, лише пінки недостатньо. Часта проблема, що впливає на якість носки війок у майбутньому – недосконале очищення зони перед процедурою. Стався до етапу відповідально: використовуй багато води, спонжі, ватні палички та мікробраш, + завжди обирай високоякісний професійний знежирювач. Краще приділи більше часу очищенню, щоб далі отримати бездоганний результат.
*Тільки, плііііз, ніякого спирту чи саморобних засобів! Я вже попіклувалась про тебе і підготувала знежирювач, який класно підготує основу для твоїх wow-робіт.


Свіжий клей – запорука довгої носки.

Справді, найкрутіший результат клей дає в перші місяці після відкриття баночки. Чим довше клей залишається відкритий, тим гірше він буде працювати. Доречі саме тому всі наші клеї продаються в маленькому об’ємі 5 мл., а термін їх придатності – до 2-х місяців.



Last but not least.

Май на увазі: праймери, бустери та активатори – засоби для прискорення роботи клею – можуть бути і крутим помічником, і навпаки зашкодити роботі. Працюй з ними, але будь пильна. Спочатку протестуй сам клей. Якщо він і справді повільно працює, дуже рідкий та погано утворює капсулку, що триматиме вію, тоді точно слід додати засіб-помічник. В інших випадках – він тільки нашкодить та знизить час носки війок.

Бажаю нехай твої війки носяться 7 тижнів як мінімум, а задоволені клієнти повертаються та приводять своїх подруг!

Xoxo 
Твоя Viya

    Інші поради

    Клей для нарощування вій — як обирати та як працювати?
    May 26, 2023
    Клей для нарощування вій — як обирати та як працювати?

    Коли за діло беруться lash-мейкери, вибір правильного клею – це супер-важливо для досягнення ідеального результату. Читати далі

    Instagram lash-мейкера, що приваблює клієнтів — як усе зробити ідеально?
    May 26, 2023
    Instagram lash-мейкера, що приваблює клієнтів — як усе зробити ідеально?

    Подружко, запевняю, Instagram — це легко та ефективно, якщо працювати над ним регулярно. А робити це потрібно, адже...

    Читати далі
    Drawer Title
    Вітаємо в VIYA!

    Ми ще не знайомі, але ми тобі сподобаємося прямо зараз, обіцяємо! Тримай 10% знижки на замовлення на сайті. Промокод на знижку відправляємо на e-mail

    Схожі товари